HAYAL ET. LİSTELE.YAP.

Bugün sizlerle çok uzun süre önce okuduğum bitirdiğim ve motive olmanıza aynı zamanda keyifle okuyacağınıza inandığım bir kitaptan bahsetmek istiyorum. Lia Steakly’nin yazarı olduğu ”hayal et listele yap” kitabı.

İçerisinde bir çok özgün fikrin bulunduğu tamamıyla liste haline getirilmiş keyifli bir kitap. Hayatınıza yeniden bir yön vermek istiyor ama hedeflerinizi belirleyemiyorsanız yada sıra dışı fikirler arıyorsanız kesinlikle önerebileceğim bir eser ayrıca içerisinde bir çok başarı öyküsü, pratik ipuçları’da paylaşıyor bizlerle sıkılmadan bir yada iki gün içerisinde anlayarak bitirebileceğiniz bir kitap olduğuna inanıyorum ayrıca listede o kadar eğlenceli şeyler var’ki bence yazar bir yandan bu hayatı yaşamanın ne kadar değerli olduğunun alınan her nefesin aslında bir umut olduğunu göstermeye çalışmış ben okurken yanlarına kendimce ”+” işareti koydum ki açıp baktığımda hangilerini yapmak istiyorsam kendimi ona göre yönlendirebileyim diye. yazarın dili gayet sade akıcı.

Dünyanın her yerinde farklı farklı kültür anlayışlarını bile benimseyip onları’da bu yapmak istediklerimiz başlığı altında bu  listeye dahil etmiş ve bu gerçekten çok güzel bir hareket. umarım  benim sevdiğim kadar sizlerde sever beğenirsiniz.

bu kitabı önermemin ve blog’umda yer vermemin diğer bir sebebi bence reading slump dönemi için muhteşem bir kitap

 

Binlerce fikir, öneri, pratik ipuçları ve birinci ağızdan başarı hikâyeleri, işte size muhteşem bir Kendi Kendine yapma rehberi. Hayal Et. Listele. Yap!, hayallerinizin hayat listesini kullanarak nasıl gerçekleşebileceğini gösteren, size ilham verecek, motive edecek ve odaklı kalmanıza yardımcı olacak harika bir kaynak.

Hedefleriniz her ne olursa olsun -daha fazla seyahat etmek, fark yaratmak, cesaret isteyen bir şey yapmak, ilişki yaratmak, anda yaşamak- bu listeyi yapmaya başlamanız “Evet yapabilirim!’’ diye ilk haykırışınız gibidir.

yazımı okuduğunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkürler içinizde bu kitabı okuyan var mı ve listede’ki hangi aktivite sizin’de yapacaklar listenize eklendi ?

ve son olarak şuanda aldığım bir kararla sizlerle paylaştığım her kitap yazısının altına artık sevdiğim bir şarkıları’da paylaşmak istiyorum okurken isterseniz şarkıyı açıp o şekilde’de okuyabilir yada sonradan dinleyebilir veya hiç dinlemeyebilirsiniz bu sadece kendimce yaptığım bir şey olacak:)

DİNLEMEK İÇİN TIK TIK 🙂

sevgiler…

0001686758001-1

Yorum bırakın